LA FINCA

L'hotel està al mig d'una finca agrícola dedicada a la producció de fruita ecològica. Ocupa 180 hectàrees de cultius, boscos i riberes, situades entre el Riu Ebre i les muntanyes de Tivissa.

Durant més de tres dècades es va dedicar a la producció de fruita amb mètodes convencionals però és al voltant del 2011, profundament preocupats pel respecte amb l'entorn i per l'alimentació de la societat, que es decideix fer un canvi en la gestió. Es comencen a aplicar mesures alternatives per tal d’obtenir una producció de qualitat amb major respecte pel medi ambient.

Als voltants de l'hotel, s'hi troben dos ambients ben diferenciats: la zona més propera al riu, formada per vegetació ripària i inclosa dintre la Xarxa Natura 2000 i les zones més allunyades del curs fluvial, situades en una vall flanquejada per les boscoses muntanyes tivissanes.

CONTACTE

Hotel Rural Mas de l'Illa - Catalunya

Ctra. C-12, Km 58, Tivissa (Tarragona) 43746

Amb l'enviament d'aquest formulari confirmes que has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat.

 

Informació basica sobre Protecció de Dades

Responsable: LAIA NAVARRO SEGARRA

Finalitat: gestionar la seva petició de contacte.

Legitimació: consentiment de l'interessat.

Destinataris els seus dades no seran cedits a tercers, excepte pel compliment d'obligacions legals. Transferencies internacionals a Encarregats del tractament fora de la UE, de conformitat amb les clàusules contractuals tipus de la Comissió Europea.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat.

  • Facebook - Gris Círculo
  • Instagram

© 2020 Mas de l'Illa. Tots els drets reservats.         Avis legal       Política de privacitat       Política de cookies  

  • Black Instagram Icon